See you at SEVEN
Dinner at seven
Smakene fra Middelhavet. Teknikken fra Asia.
SEVEN inviterer deg til en gastronomisk reise hvor tradisjonelle smaker fra Middelhavet smelter sammen med Asias innovative kulinariske metoder, skapt for å overraske og begeistre. I hjertet av restaurantens elegante art deco-interiør finner du SEVENs cocktail- og vinbar – en smeltedigel for gode smaksopplevelser og stemningsfulle kvelder
Vår meny er nøye planlagt
Vår meny er nøye planlagt, basert på det beste utvalget av norske og lokale råvarer, for å sikre autentisitet og kvalitet i hver eneste rett
Møtet mellom Middelhavet og Asia
Dype, rike smaker smelter sammen
på nye og spennende måter.
Klassiske retter får en moderne vri
Fra delikate småretter til velbalanserte hovedretter – hver bit er laget med presisjon og omtanke.
Drinks at seven
Vår bar er mer enn et sted for en drink. Den er neste stopp på reisen av opplevelser,
hvor klassiske cocktails får et moderne uttrykk
Signature Cocktails
Håndlagde drinker inspirert av SEVENs matkultur.
Vinmeny
En håndplukket utvalg som speiler matens intensitet og finesse.
it happens at seven
SEVEN EXPERIENCE – GUNNAR HVARNES
To kvelder. Én signatur.
Den 27. og 28. januar inviterer Seven til en eksklusiv helaften med en av Norges mest meritterte kokker: Gunnar Hvarnes. Her får du en sjelden mulighet til å oppleve en spesialmeny med 7 serveringer, utviklet og tilberedt av Hvarnes – der teknikk, råvarer og smaker står i sentrum.
Gunnar Hvarnes ble kåret til Årets kokk i 2009 og representerte Norge i Bocuse d’Or Europa 2010 og Bocuse d’Or 2011, hvor han tok bronsemedalje. Han har også vært kaptein for Det norske kokkelandslaget (2004–2008), som ble verdensmester i 2006 og olympisk mester i 2008. I tillegg har Hvarnes flere NM-medaljer i kokkekunst – blant annet gull i 2006 og 2007, og sølv i 2004.
En middag der hver rett er bygget med presisjon og høy teknikk.
27, 28. januar | 18.00
Begrenset antall plasser – førstemann til mølla
SEVEN er en smeltedigel der spennende smaker og stemningsfulle omgivelser møtes, enten du ønsker en raffinert cocktail, et nøye utvalgt glass vin eller en kulinarisk reise gjennom vår meny.
BRUNCH AT SEVEN
HVER LØRDAG |12:00 - 16:00
Chef’s choice sharing menu.
En kulinarisk reise der Asia møter Middelhavet.
Her må du booke bord.
LATE NIGHT
FREDAG - LØRDAG
21:00–01:00
Lyset går ned. Volumet opp.
Baren er åpen.
DJ.
NEW YEAR'S EVE at seven
To the year that made us - and the one that’s waiting!
31. desember – vi avslutter året med stil.
God mat, god stemning og DJ hele kvelden.

